Delhorst | Wat Doen Wij
paarden coaching
paarden coaching uden, paarden coaching Brabant, coaching voor volwassenen, coaching voor kinderen
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Wat Doen Wij

Diensten

Op Delhorst hebben we gepaste coaching voor iedere doelgroep.

KINDEREN

Het zelfvertrouwen zal gaan groeien en sociale vaardigheden zullen toenemen. Zo zal het kind zich veiliger en gelukkiger gaan voelen.

TEAM

Wanneer samenwerking niet geheel vlekkenloos en/of effectief verloopt, kan coaching met paarden behulpzaam zijn om inzicht te krijgen in wat de kracht van het team is.

VOLWASSEN

Het paard helpt je te zien wat niet niet kon zien, helpt je te horen wat je niet kon horen, om uiteindelijk te zijn wat je altijd al wist dat je kon zijn.

OUDER & KIND

Onbewuste patronen die spelen in uw leven en spelen in de relatie met uw kind worden zichtbaar, worden doorbroken en opgeheven.

 • Werkwijze

  • Het kennismakingsgesprek bieden wij u geheel vrijblijvend en kosteloos aan.
  • Besluit u na dit gesprek tot een coaching traject over te gaan, dan wordt er een uitgebreid intakegesprek gepland. Wanneer het gaat om een coaching traject voor een kind dan volgt er een intakegesprek met het kind én de ouders (ouders zijn onmisbaar in dit traject).
  • We bieden altijd een traject op maat aan. De coaches werken altijd samen, zowel bij de intake als bij de daaropvolgende sessie(s) en nabespreking. Zij vullen elkaar aan in kwaliteiten en verdelen taken zoals observatie en het leiden van de sessie.
  • Een sessie neemt 1.5 á 2 uur in beslag. Na een sessie wordt bekeken of er eventueel nog een vervolgsessie nodig is. Het kan zijn dat u op uw vraag na één sessie al een antwoord hebt gekregen waarmee u verder kunt.
  • Indien de coachee verhinderd is om gemaakte afspraak na te komen, dan kan deze afspraak binnen 24 uur kosteloos worden geannuleerd.

   

   

Op zoek naar een Coach?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor meer informatie.

Bezoek Ons Op

Zevenmorgenstraat 1a

5406 WC Uden

E: contact@delhorst.nl

T: +31 6 22 49 80 29

Kvk: 5415 0337