Delhorst | Coaching
paarden coaching
paarden coaching uden, paarden coaching Brabant, coaching voor volwassenen, coaching voor kinderen
326
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-326,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Coaching

Paarden coaching

Het uitgangspunt van ons als coach is dat de coachee op zijn vraag zelf het beste antwoord heeft.

De coaches helpen slechts het antwoord te vinden. De eigen antwoorden en oplossingen komen uit een diepere bron, zijn puur en zeer waardevol.

De coach kijkt, in tegenstelling tot de therapeut, niet zo snel naar het symptoom zelf, maar naar hoe de coachee er beter mee kan omgaan. Het is een begeleidingsmethodiek en geen behandelmethodiek.

Meer info

Wat is Coachen met paarden?

 

Het is een vorm van coachen waarbij het paard als middels wordt ingezet om antwoord te vinden op relevante vragen. Bewustwording staat in deze vorm van coachen centraal.

Bewustwording van het feit dat het paard in staat is ons een spiegel voor te houden en daarmee ook bewustwording van onszelf: ons gedrag, denken, gevoel, emoties. Dit kan voor ieder tot confronterende maar waardevolle inzichten leiden. Inzicht patronen, waarna je de keuze hebt om ze te veranderen.

Een paard is een zeer sensitief dier dat zuiver en direct reageert in het contact zonder menselijk interpretatie of waardeoordeel.

De oefeningen met de paarden richten zich op de parallellen in de communicatie met en tussen paarden en vooral de non-verbale menselijke communicatie en de innerlijke toestand van de persoon.

 

paarden coaching uden

Het is de missie van Delhorst om deskundige begeleiding te bieden aan volwassenen, kinderen en ook aan groepen.

Door ervaringsgericht te werken komt de coachee tot waardevolle inzichten en kan men antwoord krijgen op de vraag waarmee de coachee de sessie ingaat.

 

Meer info

De paarden worden o.a. ingezet om de coachee actief te kunnen laten reflecteren op eigen denken, voelen en willen. Het werken met de paarden gebeurt buiten.

De coachee wordt op een geheel authentieke manier geconfronteerd met zichzelf. De coachee leert bijvoorbeeld over zichzelf hoe hij overkomt op anderen. Hierdoor groeien nieuwe inzichten waarmee de coachee naar zichzelf kan kijken in relatie tot zijn leefomgeving.

 

Op zoek naar een Coach?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor meer informatie.

Bezoek Ons Op

Zevenmorgenstraat 1a

5406 WC Uden

E: contact@delhorst.nl

T: +31 6 22 49 80 29

Kvk: 5415 0337